• silvia@psicogestaltbcn.com | Tel. +34 662 259 573

Política de Privacitat

Responsable del tractament

SILVIA SUJA
Adreça: c/Aragó, 343 Barcelona
Correu electrònic: silvia@psicogestaltbcn.com

SILVIA SUJA, com a responsable del tractament, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril del 2016 (RGPD) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals, i per la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), t’informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

Finalitat i legitimació del tractament 

SILVIA SUJA t'’informa que serà la responsable del tractament de les dades personals i informació que ens faciliti en emplenar qualsevol formulari electrònic disponible a la web, amb la finalitat de poder gestionar la petició sol·licitada com a usuari. Així mateix, i d’acord amb el que estableix l’article 21 de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, sol·licitem el seu consentiment exprés per enviar-te el butlletí, així com publicitat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica o postal. T’informem que podràs donar-te de baixa d’aquestes comunicacions en qualsevol moment mitjançant remissió de la teva petició al correu electrònic: silvia@psicogestaltbcn.com. Emplenant i enviant els corresponents formularis d’aquesta pàgina web, acceptes i autoritzes al fet que les teves dades personals siguin objecte de tractament per part de SILVIA SUJA. En cas que incloguis en els formularis d’aquesta pàgina web dades de caràcter personal, SILVIA SUJA haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el teu consentiment i informar-te de tots els continguts esmentats en els paràgrafs anteriors.

Drets de l'usuari

SILVIA SUJA t'informa que podràs exercir gratuïtament els següents drets:

· Podràs revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.
· Dret d’accés, rectificació, limitació i supressió de les seves dades o oposició al seu tractament.
· Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

L’usuari podrà exercir aquests drets, mitjançant un escrit, indicant la sol·licitud, nom i cognoms i correu electrònic. Aquesta informació s’enviarà per correu postal a l’adreça de la capçalera, o bé enviar un correu electrònic a silvia@psicogestaltbcn.com.

Cessió i conservació de dades

SILVIA SUJA informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals NO seran cedides en cap cas a terceres companyies, que no siguin de SILVIA SUJA, i que sempre que es fes algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, es sol·licitaria el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels titulars.

SILVIA SUJA informa als usuaris que les dades personals es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no siguin necessàries per a tal finalitat, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d’aquestes. 

Canvis en la present política de privacitat

SILVIA SUJA es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

Legislació

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquesta Política de Privacitat, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present web, serà la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Barcelona.